Opdrachtgevers

PZC

Voor de PZC voer ik verschillende opdrachten uit.  Ik zit op kantoor voor de eindredactie van het regiokatern en daarnaast schrijf ik voor de regioredactie en de bijlagen Binnen & Buiten en Hart & Ziel.

In Binnen & Buiten heb ik een aandeel in de rubriek Heilig Huisje. Daarvoor zoek ik regelmatig kandidaten, met name op Noord- en Zuid-Beveland en Tholen en Sint-Philipsland. Interesse of ken je mensen? Neem dan contact met mij op: info@zoalstis.nl of 06-24733457.

In Hart & Ziel schrijf ik verhalen voor de rubriek Zo Doen Wij Dat. Een interview over de lessen die iemand uit het leven trekt door dingen die hij of zij meemaakt in werk, opvoeding, relatie en gezondheid. Ook hiervoor kunnen kandidaten zich aanmelden.

Bit

Paardenmagazine Bit is een opdrachtgever van het eerste uur. Op dit moment heb ik een vaste rubriek op de website www.bitmagazine.nl, genaamd Paradepaardje en verzorg ik andere artikelen op de website. Daarnaast lever ik regelmatig bijdragen aan het blad, waaronder voor de rubriek Mens & Paard.

Dialoognetwerk Schouwen-Duiveland

Het Dialoognetwerk Schouwen-Duiveland maakt zich sterk voor de leefbaarheid op het eiland door mensen te verbinden door middel van de gespreksvorm dialoog. Door met elkaar in dialoog te gaan, krijgen mensen meer begrip voor elkaar, maar horen ze ook elkaars ideeën en kunnen ze daarmee aan de slag. Het is dus ook een middel om ideeën en dromen te verwezenlijken. Aan het dialoognetwerk bied ik communicatie-ondersteuning in de vorm van onder andere persberichten en bijdragen aan de website www.dialoognetwerkschouwen-duiveland.nl.

Wereldregio

Voor het Schouwen-Duivelandse weekblad Wereldregio bezoek ik bedrijven voor bedrijfsreportages. Interesse of meer weten? Neem contact op met Wereldregio: redactie@wereldregio.nl of 0111-420776.

Overige

Ik voer ook regelmatig opdrachten uit voor andere opdrachtgevers. Dat kan voor een eenmalig project zijn, maar ook voor een blijvende regelmatige samenwerking. Interesse of meer informatie? Neem contact met mij op, info@zoalstis.nl. Of vul het contactformulier hieronder in.

Contact